Kunden, die sich diesen Artikel angesehen haben...

The Bread Baker's Apprentice: Mastering the Art of Extraordinary Bread: Making Classic Breads with the Cutting-edge Techniques of a Bread Master
The Bread Baker's Apprentice: Mastering the Art of Extraordinary Bread: Making Classic Breads with the Cutting-edge Techniques of a Bread Master
Peter Reinhart , Ron Manville
Durchschnittliche Kundenbewertung: 4.7 von 5 Sternen  Alle Rezensionen anzeigen (7)
Auf Lager.
Kostenlose Lieferung bei einem Bestellwert ab EUR 29. Details
EUR 26,93
Amazon.de
"A bread baker, like any true artisan or craftsman, must have the power to control outcomes," says Peter Reinhart, author of The Bread Baker's Apprentice. "Mastery comes with practice." As in many arts, you must know and understand the rules before you can break them. Reinhart encourages you to... Lesen Sie weiter

interessierten sich auch für diese Artikel:

Artikel anzeigen von:
Alle Kategorien (31)
Bücher
Küche & Haushalt

Folgende Artikel anzeigen:
Kunden kauften auch
Kunden interessierte auch

Bread: A Baker's Book of Techniques and Recipes
My Bread
Peter Reinhart's Artisan Breads Every Day: Fast and Easy Recipes for World-Class Breads
Bread: A Baker's Book of Techniques and Recipes Gebundene Ausgabe von Jeffrey Hamelman
My Bread Gebundene Ausgabe von Jim Lahey

Peter Reinhart's Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor
Tartine Bread
Bread: A Baker's Book of Techniques and Recipes (Hospitality)
Tartine Bread Gebundene Ausgabe von Chad Robertson

Tartine: Book No. 3: Ancient Modern Classic Whole
Flour Water Salt Yeast: The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza
Crust and Crumb: Master Formulas for Serious Bread Bakers
Tartine: Book No. 3: Ancient Modern Classic Whole Gebundene Ausgabe von Chad Robertson

  Weitere Ergebnisse